OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 18. december 2019

Åbent hus i Besøgscentret
ved Jagtens Hus

På lørdag den 21. december er der både mulighed for "pulled duck" og for at skyde til måls efter nisser med bue og pil. Findes der nogen bedre måde at skyde julen ind på?

Tekst: Jacob Munkholm Jensen

Nak en nisse! Sådan lyder invitationen til årets sidste åbent hus-arrangement i Besøgscentret ved Jagtens Hus i Rønde. Besøgscentret præsenterer jagten, naturen, de vilde dyr og deres levesteder i Danmark, og er et perfekt udgangspunkt til at udforske naturen i og omkring Kalø Vig.

På lørdag disker vi både op med små burgere, lavet med "Pulled duck," og du har mulighed for at skyde nisser med bue og pil. Smagsprøverne holder så længe lager haves, men hele arrangementet løber af stablen i tidsrummet kl. 10.00-14.00.

Skal man være med ved tilberedelsen af ænderne, anbefaler vi at I kommer i god tid. Smagsprøverne er formentlig klar ved frokosttid, men nisserne står for skud under hele arrangementet.

Så summa summarum: Åbent hus i Besøgscentret ved Jagtens Hus på lørdag den 21. december kl. 10.00-14.00. Adressen er Molsvej 34, 8410 Rønde, og løjerne slutter præcis kl. 14.00. Alle er velkomne!

Læs mere om Besøgscentret og find det på kortet her.