OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.

Video: Se de svømmende vildsvin

En flok vildsvin, der svømmer over den tyske fjord Slien tæt ved dens munding, er blevet fanget på en fascinerende film. Se filmen her.

Tekst: Kenneth Sletten Christesen, Danmarks Jægerforbund

15 forpustede vildsvin dukkede forleden op ved den lille tyske by Maasholm. Landgangen er fanget på video af Andreas Mews og delt på det tyske medie shz.de's youtube-kanal. Videoen kan ses i toppen af denne artikel.

Forinden kameraet blev tændt krydsede vildsvinene den tyske fjord Slien. En distance som Andreas Mews i Flensborg Avis vurderer til mellem 500 og 1500 m. 

– Jeg kom nærmest tilfældigt forbi sammen med min arbejdsgiver og ser pludseligt et utroligt syn, der straks får os til at stoppe op. En stor flok vildsvin kommer svømmende ovre fra den anden side af Slien. Jeg fumler lidt med min mobiltelefon, inden jeg kan begynde at filme, så jeg får dem først på film, da de er tæt på land, siger Andreas Mews til avisen.

Filmen har opnået en del spredning på sociale medier på grund af den verserende debat om vildsvinehegnet langs den dansk-tyske grænse.