OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.

Nu kan du tilmelde dig årets efterårscamps

Kender du en mellem 12 og 15 år, der kunne tænke sig at elske en uge med naturoplevelser og jagt i efteråret? Så er det nu i skal tilmelde jer vores efterårscamps.

Tekst: Kenneth Sletten Christensen, Danmarks Jægerforbund

Efteråret står i de lidt ældre børn og unges tegn. Her afholder vi nemlig efterårscamps for de 12 - 15-årige, hvor der skal dyrkes jagt, fiskeri, natur og kammeratskab under åben himmel. 

Og lige nu er der åben for tilmelding til årets camps, der afholdes i efterårsferien. 

Over de tre dage campen varer dyrker vi lejrliv, grundlæggende jagtteknikker, behandling af det skudte vildt, primitive overnatninger, mad over bål og selvfølgeligt hygge og kammeratskab. På lejrene deltager en masse unge mennesker med samme interesse - nemlig jagt.

Du kan se lejrene i kalenderen herunder. Vær opmærksom på, at de afholdes på forskellige tidspunkter, og at der derfor også er forskellige deadlines for tilmeldingen. Skynd dig at tilmeld dig - pladserne plejer at ryge hurtigt!