OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.

Medlemsundersøgelse 2018

Over 5.800 medlemmer deltog i årets medlemsundersøgelse og har dermed ydet et værdifuldt bidrag til de mange aktiviteter, der er i gang for at sikre Jægerforbundets medlemmer mest mulig jagt og natur.

Tekst: Redaktionen

78% af DJ’s medlemmer er tilfredse eller meget tilfredse med at være medlem. Det er et tal, der er grund til at være stolt af, da medlemmerne er rygraden i Danmarks Jægerforbund.

- Jeg sætter stor pris på, at så mange medlemmer har brugt tid på at give deres meninger til kende. Både de svar, vi kan sætte procenter på og alle de åbne kommentarer, som bliver læst og brugt i vores videre arbejde, fortæller Leif Bach, hovedbestyrelsesmedlem og formand for medlemskoordinationsudvalget.

I den kommende tid vil undersøgelsens resultater blive analyseret nærmere, og i Jæger i december vil der være en artikel, der præsenterer de vigtigste resultater.

Og vi har en vinder...

 

Også i år havde et heldigt medlem mulighed for at vinde en lækker præmie. Årets præmie var en Leupold afstandsmåler RX – 650 til en værdi af 2.499 kr.

Den heldige vinder blev: Anders Bull Feveile fra Ballerup Jagtforening

Tak til HG Agencies for det gavmilde sponsorat af præmien.

Læs undersøgelsens resultater her