OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.

Læs i denne måneds Jæger - marts

Kalenderen lyver aldrig: Det er forår. Nu mangler vi bare, at vejret også kigger i kalenderen. Indtil det sker, kan vi så kigge i Jæger. Marts-udgaven er nemlig landet i postkasserne.

Tekst: Kenneth Sletten Christensen, Danmarks Jægerforbund

Det er ishamrende koldt udenfor. Og mange steder er udsigten dækket af sne. Perfekte forhold til at læse sig igennem martsudgaven af Jæger. Her er et par nedslagspunkter i endnu en spækket udgave af Danmarks største magasin om jagt, vildt og natur:

Når rudlerne skal spredes, s. 6

For første gang nogensinde inviterer Aage V. Jensen Naturfond pressen med ind, når der bliver afholdt jagt på fondens område. Det er der blevet en spændende reportage ud af fra en trykjagt på dåvildt i Snarup Mose på Fyn.

En jagtforening med krudt i, s. 26

Det er ingen hemmelighed, at vi er lidt vilde med historier om kreative jagtforeninger, der griber foreningslivet an på en anderledes og inspirerende måde. I Vejlby Sogn Jagtforening, der ligger lidt uden for Fredericia, arbejder man efter princippet, at de penge, der er i foreningskassen, skal gå til jagt til medlemmerne. Der giver masser af fremmødte til foreningen arrangementer, hvor der trækkes lod om jagt. 

Stenbukkejagt i Spanien, s. 36

Der er selvfølgeligt også jagt fra udlandet i denne udgave af Jæger. Henning Kørvel rapporterer fra en spændende stenbukkejagt i Sierra Nevada-bjergene i Sydspanien. Det var en jagt, der gav sved på panden i tårnhøje temperaturer, men også unikke jagtoplevelser .

Resten af de 130 sider er selvfølgeligt også spækket med jagtrelateret stof, og du kan blandt andet læse om mårhundeindsatsen, det kommende stop for plast i haglskåle, jagtportrætter og det nyeste jagtudstyr. 

Som traditionen foreskriver, kan du lige her læse et gratis uddrag af Jæger (ved at klikke på bladet herunder), hvis du ikke er medlem. Er du medlem skal du bare et smut ud i postkassen i dag, eller en af de nærmeste dage. Du kan også læse bladet online på medlemsnettet.