OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.

Årets foto 2018: Lækker lækat

Årets foto blev den lækre lækat fra september-bladet. Og fotografen blev en glad mand, da han fik overrakt et gavekort på 10.000 kroner. Deltag selv i månedens foto, hvor du i 2019 kan vinde en kikkert hver måned - og dit eget gavekort på 10.000 kroner for Årets foto.

Tekst: Kenneth Sletten Christensen, Danmarks Jægerforbund
Foto: John Lauritzen, årets foto-vinder


Næste gang John Lauritzen tager i jagtbutikken, kommer den dårlige samvittighed ikke til at gnave i muldvarpelæderet. Jægeren fra Lystrup ved Aarhus kan nemlig medtage et gavekort på 10.000 kroner, hvilket er hans velfortjente præmie for titlen "Årets Foto" i Jægers læserfotokonkurrence.

Dommerne tildelte hans foto af lækatten med halsbåndsmusen i munden æren, fordi det er en enestående, unik situation, hvor fotografen fanger vores måske mest agtpågivende og sjældne mårdyr med et bytte – ovenikøbet knivskarpt.

2018 har næsten kun bestået af højkvalitetsfoto, og derfor fortsætter vi fotokonkurrencen i 2019, hvor "Månedens Foto" vinder en kikkert til 1.199 kr. sponsoreret af Guntex.

Læs mere her

Og så er det selvfølgelig igen 10.000 kr. på højkant til "Årets Foto 2019".