OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.

13. december: Hvem er gået på lette tå?

Julekalenderen mindes igen i dag med længsel tilbage på dagene med sne - og nysatte spor. Men hvem har været forbi? Deltag og vind.

Tekst: Kenneth Sletten Christensen, Danmarks Jægerforbund
Foto: Verner Frandsen, som også har lavet spørgsmål

Der er ingen udsigter til julesne, og nissefar er derfor begyndt at tænke over alternativer til juleslædeturen. Der er andre, der har poter på til både sne- og tøvejr. Men inden vi kigger mere på dem, skal vi lige have løsningen på gårsdagens spørgsmål.

For hvem var det, der gemte sine kendetegn på billedet? Det var ingen ringere end en skeandrik, der er ved at fælde til pragt dragt. 

Dagens spørgsmål kræver, at du lige slår øjnene op på fotoet i toppen af artiklen.

Det er et ualmindeligt syn, men hvem har gået her?

Vær med og vind!

Hver dag i december kan du deltage i Jægerforbundets julekalenderquiz og vinde en lille lækker præmie. Vinderne får direkte besked pr. mail - så skriv den rigtigt.

I dag er det en lækker termokop.

...Og tag så et kig i bunden af denne side, hvor du kan tilmelde dig vores nyhedsbreve. Nyt fra Danmarks Jægerforbund er vores ugentlige nyhedsbrev med alt inden for jagtens verden.

Konkurrencen er slut for i dag. På forsiden finder du dagens aktuelle julekalenderlåge.