OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 03. februar 2017

Oplever du problemer, når du forsøger at logge ind på DJ’s Medlemsnet?

I Danmarks Jægerforbund har vi netop implementeret et nyt system til at håndtere oplysninger om vores medlemmer. I den forbindelse har alle medlemmer fået et nyt medlemsnummer.

Vi er nu i gang med en større oprydningsproces i de data, som vi har liggende, og det betyder desværre, at enkelte medlemmer vil opleve problemer i forbindelse med login på DJ’s medlemsnet.

Vi vil i den kommende uge sende mail ud til alle de medlemmer, der har en mail registreret i vores medlemssystem, men aldrig har været logget ind på hjemmesiden. Også de medlemmer, som har oplevet problemer med at logge ind, vil modtage en mail med en ny kode.

Herefter vil vi opfordre jer alle til at logge ind på Medlemsnettet og tjekke de medlemsoplysninger, som vi har registreret og som fremgår af Min side på Medlemsnettet.

Tekst: Pia Hoberg Bork