OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 10. august 2017

Nyt spændende kortspil og app som kan supplere undervisningen frem mod jagtprøven

Nyjægeren David Hansen er ikke bare en jæger in spe, han er også en entreprenør med sans for hvad der skal til for at gøre jagttegnsundervisningen lidt sjovere og mere lærerig. Læs her om Davids flotte nye spil.

Tekst: Jes Skadborg Mikkelsen, Danmarks Jægerforbund

Fuglekort. Må de jages?

Med over 70 forskellige fuglearter i jagtprøvens pensum, skal man holde tungen lige i munden og sætte tid af til at øve sig. Nogle skal man bare genkende, mens man ved andre også skal huske vigtige biologiske træk. Dette kan man let lære med de nye Fuglekort.

Fuglekortene er udviklet af nyjæger David Hansen, mens han studerede til jagtprøve sidste vinter, og indeholder den mest nødvendige viden, man har brug for til eksamen.

Man kan spille Fuglekort som de klassiske bilkort, hvor man dyster i vingefang, vægt og rugetid, eller man kan finde på sine egne regler, hvis man f.eks. vil fokusere på jagttider eller yngleforhold.

Kortene er lokalt produceret og forhandles direkte via www.fuglekort.com

Aspiranter og instruktører får op til 25% rabat ved bestilling af flere sæt ad gangen.

JagtQuiz – Den sjove app til jagttegn 

Træner du op til jagtprøven eller synes du bare, det er sjovt at quizze og elsker jagt? Jagt Quiz appen er et helt nyt quiz spil med over 500 unikke spørgsmål, der relaterer sig til jagttegnspensum, med over 2.000 svarmuligheder. 

Det nye Jagt Quiz spil er udviklet af nyjæger David Hansen som et supplerende undervisningsmateriale, der på en sjov måde kan hjælpe alle jagtinteresserede til en større viden om de gældende danske jagtregler. Med kategorien Fuglekending får du endnu mere ud af dine Fuglekort, når du vil lære de 73 obligatoriske fugle at kende.

JagtQuiz appen er udviklet til både iPhone og Android og er ganske gratis at prøve. Dyst mod dig selv eller dine venner og se, hvem der får flest point i de forskellige kategorier.

Spillet kan hentes fra App Store her.

Spillet kan hentes på Google Play her.