OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 11. april 2017

Nyt Nyjæger-magasin

I maj udkommer der sammen med Jæger et Nyjæger-magasin. I den forbindelse vil der være god mulighed for at slå et slag for foreningernes tilbud til de nye jægere og byde dem velkommen i foreningerne landet over.

Tekst: Jes Mikkelsen, Danmarks Jægerforbund

Våben – hund – jagt – foreningsliv! Nyjægermagasinet indeholder en lang række spændende emner om, hvorledes jægerlivet skydes i gang på bedste vis og giver råd om, hvad man som nyjæger skal holde sig for øje. Derudover indeholder magasinet information om, hvordan nyjægerne skal finde de gode tilbud, som eksisterer ude i de lokale foreninger.

Læs Nyjægermagasinet her og bliv inspireret til livet som nyjæger

Som nyjæger kan det på internettet være rigtig vanskeligt at finde den information, man ønsker. Nettet flyder over med information, og vejen hen til lige præcis den information som nyjægeren ønsker, kan være snørklet.

I april, maj og juni udklækkes langt størsteparten af de nye jægere, og derfor er netop denne tid et godt valg, hvis man ønsker stærk eksponering til nyjægerne.

Der henviser i nyjæger-magasinet også til kredsenes Nyjægerkoordinatorer, såfremt nyjægeren har spørgsmål til lokale aktiviteter. Foreninger er også meget velkomne til at inddrage nyjægerkoordinatoren i de lokale arrangementer, og på den måde dele det gode budskab.