OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 27. april 2017

Nyjægermagasinet er på gaden

Når du fisker Jæger op af postkassen i næste uge, vil du også få vores nyjægermagasin med. Men du kan allerede nu læse en digital version lige her. Vis magasinet til en nyjæger du kender, men smugkig selv i det først, for det er propfyldt med nyttig viden.

I denne tid hopper de fagre nye jægere ud fra prøvelokalerne over hele landet. De får sat flueben ud for jagtprøve og måske haglskydeprøven. Men hvad skal man så?

I nyjægermagasinet "Skal du ha' blod på dit jagttegn?" svarer vi på nogle at de typiske spørgsmål, du står med som nyjæger, når du endeligt er lovformeligt klar til at indtage jægerlivet:

Hvordan kommer jeg på jagt?

Hvilket udstyr skal jeg have for at komme på jagt?

Hvordan bliver jeg bedre til at skyde med haglgevær?

Hvordan vælger jeg den rigtig hund?

... og meget mere.

Med nyjægermagasinet vil vi gerne byde nyjægerne velkommen i jagtlivet og i vores interessefællesskab. Men der er også viden at hente for alle os jægere, der stadig kan blive lidt klogere.

Læs nyjægermagasinet her: