OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 01. september 2017

Læs i Jæger september 2017

Det er blevet september og tid til jagt og en ny udgave af Jæger. Som altid serverer vi et par af månedens højdepunkter sammen med en gratis smagsprøve på septembernummeret af Jæger.

Tekst: Kenneth Sletten Christensen, Danmarks Jægerforbund

Sommeren har næsten været et langt efterår, men nu er kalenderen nået op på omgangshøjde: Det er efterår og med det en ny jagtsæson. Septembermåneds komme betyder også, at et nyt Jæger lander i postkassen hos medlemmer af Danmarks Jægerforbund. En perfekt følgesvend til jagterne når varmen skal tilbage i kroppen, og der skal læses om jagt, vildt og natur.

Her er et par af månedens højdepunkter:

Den lille krikand, s. 26 - 29

Ole Andreassen fik den idé kun at jage krikænder. Det gav en masse spændende jagt, udfordringer og erfaringen, som han gladelige deler ud af. Et must read for alle der gerne vil nedlægge en af de små hurtige ænder.

Hjortevildtoversigten, s. 41 - 50:

Hvert år dykker vi dybt ned i de regionale hjortevildtgruppers indberetninger af de lokale hjortevildtbestande, og således også i år. I år er det endda med en lille overraskelse: dåvildtet stormer frem i en sådan grad, at det nu har overhalet kronvildtet i antal.

Den store jagtverden, s. 96 - 97:

Selvom jagtsæsonen i Danmark går ind i den indledende fase i disse dage, er der stadig mange jægere, der drager udenlands. I artiklen 'Den store jagtverden' giver den berejste jagtskribent Thomas Lindy Nissen masser af brugbare tips til at komme på jagt i udlandet.

Derudover kan du læse om jagt på agerhøns, hjortejagt i Norge, viden om sædgåsen, portræt af "råvildtprofessoren" Helmuth Strandgaard, blyfri riffelammunition, våben, udstyr og meget mere.

Læs gratis uddrag af Jæger

Hvis du ikke er medlem af Danmarks Jægerforbund, kan du herunder få en gratis smagsprøve på denne måneds jæger. Bagefter kan du klikke dig herind og læse mere om fordelene ved et medlemskab.