OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 07. april 2017

Auktion over unikke jagtoplevelser

Igen i år afholder herregårdsjægernes forening en auktion over unikke jagtoplevelser, som alle kan byde på. Og i lighed med tidligere år er det Herregårdsjægernes Naturfond, der nyder godt af overskuddet.

Tekst: Kenneth Sletten Christensen, Danmarks Jægerforbund

Forestil dig den buffet af jagtoplevelser, som de danske herregårde og godser, kan diske op med. Om man er til morgentræk eller pürschjagt, burde den tanke kunne få de fleste jægeres mundvand til at løbe.

Heldigvis er det sådan, at man ikke behøver at forestille sig, for herregårdene og godserne udbyder lige nu retterne på buffeten til auktion på Foreningen Danske Herregårdsjægeres hjemmeside.

Du kan byde på alt fra en fuldskuffel i medaljeklassen, over andejagt til karpefiskeri for to. Eller hvad med en ekskursion for jagtforeningen ved jagtvæsenet på Brattingsborg Gods?

Det hele og mere til findes på www.herregaardsjaegeren.dk/auktion, hvor der altså lige nu er et væld af aktive auktioner, som løbende vil blive udvidet igennem april.

Og så går overskuddet fra auktionerne til et godt formål: Herregårdsjægernes Naturfond.