OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 01. december 2016

Læs i Jæger december 2016

Decembers Jæger er landet eller på vej ud i jer medlemmers postkasser. Læn dig tilbage foran pejsen og læs blandt andet om jagt på sortand, kronvildtjagt i Vestsjælland og vores test af den prisvenlig riffel Savage Axis

Glædelig første december.

Og glædelig "nyt jæger-blad dag". I december lader Niels Jørgen Henriksen læseren aflure ham hans tricks, når det kommer til jagt på sortand. Formanden for det velfungerende hjortevildtlav i den nordlige del af Store Aamose inviterer også med på jagt, men her er det efter kronvildt.

Og så tester vi den amerikanske riffel Savage Axis kaliber 308 W. Riflen er blevet ganske populær - specielt blandt nyjægere - og det skyldes nok dens tilnærmelige prisskilt. I decembers Jæger bliver du altså klogere på, om Jægers tester mener, den er pengene værd.

Og så kan du få en venlig - men bestemt - opfordring fra en kvindelig nyjæger, der træner til haglskydeprøven: Lad os nu træne i fred for dine tilråb på skydebanen!

Har du som medlem af Danmarks Jægerforbund ikke modtaget bladet i de sidste dage, vil det forhåbentligt snart lande i din postkasse. Er det ikke landet inden den 4., skal du lave en reklamation hos os, så vi kan sende et nyt blad til dig og gøre distributøren opmærksom på fejlen. Se mere her.

Er Jæger endnu ikke landet kan du læse Jæger online - på fx din iPad - ved at logge ind på medlemsnettet her.

Er du ikke medlem kan du læse et gratis uddrag af magasinet Jæger ved at klikke på billedet herunder - og så kan du læse mere om, hvad du går glip af på vores bliv medlemssider.