OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 06. oktober 2016

Greatest hits! – efterårsferie på Jagt- og Skovbrugsmuseet

Denne efterårsferie bliver den sidste på museet i Hørsholm, og vi vil derfor trække de allerbedste aktiviteter frem til dig! Vi lover spænding, sjov, udfordringer, oplevelser og masser af hyggelige timer sammen. Det er det mindste vi kan gøre for verdens bedste museumsgæster!

Tekst: Pressemeddelelse, Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum

Fra mandag d. 17. til søndag d. 23. oktober, alle dage fra kl. 10.00 til 15.00, inviterer Jagt- og Skovbrugsmuseet til Danmarks bedste uge med efterårsferie-aktiviteter!

Vi står klar med oplevelser både inde og ude, så er vi fri for at skæve til meteorologernes spådomme om vejret. Ude kan du kaste dig i lianerne når du kravler op i trækronerne, sæt sporene i de 20 meter høje klatremaster med udsigt over Nordsjælland eller indstiller dit sigteøje på henholdsvis bueskiverne og luftgeværsbanen. Bålet flammer og holder dig varm, men der kan også opnås god varme ved at trække i langsaven, hvor i skal samarbejde for at bliver ligeså hurtige som motorsaven…

Inde i udstillingerne har vi udfordrende opgaveløb med præmier, og du kan sætte næsen i sporet på Ræveruten. Du kan også arbejde i papirmøllen med at fremstille dit helt eget skrive- eller tegnepapir. Papirværkstedet har gennem årene været et kæmpe stort tilløbsstykke – og det forstår vi godt!

Der er også begivenheder på museets udendørsscene i løbet af ugen.

Onsdag kl. 14.00 har vi et kæmpe Loggershow, hvor brølende motorsave og hvinende skarpe økser arbejder sig lynhurtigt gennem træ i mange dimensioner. De hærdebrede skovmænd kaster også med økserne og klatrer om kap i de høje master – et rigtigt feel good show med fuld fart over hele linjen!

Tirsdag, torsdag og søndag kl. 11., kan du opleve museets naturvejleder arbejde sig gennem vildtets anatomi, når vi opbrækker hjorte og ser ind i ”maskinen” – en overraskende rejse på mange måder.

Café Sneppen er på mærkerne med lækkerier hele ugen, så du kan få en god frokost og lækre kager til alle oplevelserne. I museets butik har vi spændende gaveidéer til børn og voksne i alle aldre.