OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.

Så er der kommet ekstraordinære hagl- og riffelprøver

På grund af stor efterspørgsel efter pladserne på efterårets haglskydeprøver på Sjælland, har Danmarks Jægerforbund oprettet to ekstraordinære haglskydeprøver den 7. og 21. november i kreds 6. I samme åndedrag er der den 29. november oprettet en ekstraordinær riffelprøve i kreds 4.

Der har været stor efterspørgsel efter de sidste ledige pladser på efteråret haglskydeprøver, og i den forgangne uge er de sidste prøver på Sjælland blevet fuldtegnede. Det har fået adskillige haglprøveaspiranter til at efterlyse yderligere prøver.

Derfor har Danmarks Jægerforbund nu oprettet yderligere to haglskydeprøver i kreds 6:

Du kan læse mere haglskydeprøven her - ligesom du kan finde et kort med placeringen af prøvestederne.

I bunden af siden kan du også se en film om, hvordan du tilmelder dig prøven.

Du tilmelder dig prøverne via "mit jagttegn" her.

Ny riffelprøve

Der har også været stor efterspørgsel efter pladserne på efterårets riffelprøver i det jyske. Derfor er der også oprettet endnu en prøve på Vingsted Skyttecenter i kreds 4:

Du kan læse mere om riffelprøverne her.

Få tips til prøverne

Vi kan se på beståelsesprocenterne fra sidste års prøver, at det er vigtigt, at man får trænet så meget, som man har mulighed for.

Som "tørtræning" kan du her se en række videoer om både det at skyde med haglgevær og med riffel.