OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.

Driftsforstyrrelser på hjemmesiden

Fredag den 9/10 2015 er Danmarks Jægerforbunds hjemmeside nede i 15 minutter mellem klokken 7.15 og 7.30. Derudover oplever vi for tiden en række tekniske udfald på hjemmesiden, som vi arbejder på højtryk med at løse.

Fredagens lukning sker for at opdaterer hjemmesidens tekniske fundament. Vi beklager eventuelle gener, dette medfører.

Barselsudfordringer

Efter at vores nye hjemmeside er gået i luften, har vi modtaget en række mails fra jer brugere, der har ageret fødselshjælpere. Mange af sidens funktioner har vi først kunne teste til bunds med "rigtige" besøgende på hjemmesiden, så vi er meget glade for jeres tilbagemeldinger, som vi arbejder ihærdigt med at udbedre. 

Det er stadig muligt at melde fejl ind til webmasteren. Vi arbejder løbende med de indmeldte fejl, men du må desværre forvente svartid på mailen.

Mange af henvendelserne har drejet sig om de samme problemer. Nærmere bestemt har vores leverandører oplevet den obligatoriske knas med at få integrationen mellem de databaser, der indeholder information om kurser og medlemsoplysninger til at arbejde sammen med den nye side. 

Det betyder, at vi har set mange problemer, der bunder i en af følgende to fejl:

  • Problemer med at logge ind på medlemsnettet.
    • Du kan fejlmelde eventuelle problemer med at logge på vores medlemsnet ved at sende en mail til medlemsservice. Vær opmærksom på at første gang du logger på, skal du oprette dig som bruger med dit medlemsnummer og postnummer. Linket til oprettelsessiden er i "log in-boksen" til medlemsnettet.
  • Problemer med aktivitetskalender.
    • I øjeblikket er der en række problemet med aktivitetskalenderen blandt andet med filtrering, manglende oplysninger og forkerte adresser. Desværre er der ingen alternativ løsning på dette problem, så vi opfordrer til at dobbelttjekke arrangementer med medlemsbladet fra oktober måned. 

Vi arbejder på højtryk med vores leverandør på en løsning og håber meget på at have den klar inden for den kommende uge.

I mellemtiden beklager vi de gener, det medfører.