OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.

DJU apporteringsprøve d. 10-8-2019.

Danmarks Jægerforbunds apporteringsprøve blev lørdag d. 10 august 2019 afviklet på terræner omkring Klemensker.  1 af de 3 tilmeldte hunde bestod prøven.

Prøven gav flg. Resultatet;

Korthåret hønsehund Grønbækgaard´s Django, med fører Poul-Rikard Ebbesen, max 30 point + pokal for bedste hund. 

Prøven blev bedømt af Rene Jørgensen fra Sakskøbing. Prøveleder og terrænleder var henholdsvis Poul-Rikard Ebbesen og Jan Olsen

De gode vind og færtforhold og velegnede terræner gav alle en god dag i naturen, og der var efter prøven da også ros fra dommeren.

 

Vand, slæb og apporteringsprøve D. 10-8-2019.

Lørdag d. 10-8-2019 blev SJD´s vand, slæb og apporterings prøve afviklet på terræner omkring Jydegård og Klemensker.  Dommer til prøven var også her Rene Jørgensen, med Poul Rikard Ebbesen og Jan Olsen som prøveleder og terrænleder. Der var også her 3 tilmeldte hunde, heraf bestod de 2 denne krævende prøve for stående jagthunde. 

De 2 beståede hunde.

Korthåret hønsehund Grønbækgaard´s Django, med fører Poul-Rikard Ebbesen, 29 point + korthårspokal

Ruhåret hønsehund Diva, med fører Michael Mogensen, 29 point + Ruhårs pokal.

Også her var de gode vind og færtforhold kombineret med velegnede terræner og velgående og veltrænede hunde, årsag til de fine resultater.

Dagens bedste hund var korthåret hønsehund Django med fører Poul-Rikard Ebbesen, der både fik max 30 point + pokal i apporteringsprøven og 29 point + korthårspokal i VSA prøven. Et rigtig flot resultat af den kun 13 måneder gamle korthår.

ME.