OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.

Velbesøgt Jagt og fiskeridag 2016.

Søndag d. 16 oktober 2016 blev årets Jagt og fiskeridag afviklet på området omkring Opalsøen ved Hammeren. De op mod 1000 besøgende, fik trods en lidt grå og våd efterårssøndag en spændende og lærerig dag, med mange spændende aktiviteter. Der var bl.a. mulighed for at afprøve div. fiskegrej, skydninger med bue og pil, haglbøsse efter lerduer, lasershot, se jagthunde arbejde, jagtsti, og m.m. Også opvisning fra Bornholms Rovfuglecenter trak traditionen tro, mange tilskuere til.

Også omkring Jægerforbundets gril var der stor aktivitet, der med smagsprøver fra både råvildt og forskelligt fuglevildt, trak mange gæster til. Hele 4 stk. råvildt blev uddelt som smagsprøver.

Jagt og Fiskeridagen var arrangeret i samarbejde med Danmarks Jægerforbund, Naturstyrelsen, DGI skytterne, og Bh. Sportsfiskerforening.

ME.