OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.

Velbesøgt  Jagt og fiskeridag 2015.

Søndag d. 11 oktober 2015 blev årets Jagt og fiskeridag afviklet på området omkring Opalsøen ved Hammeren. Der var traditionen tro rigtig mange gæster, som havde valgt at lægge søndagsturen omkring Hammeren, og der var trods heftige regnbyger om eftermiddagen, stor aktivitet ved de mange forskellige stande, som det alsidige og veltilrettelagte program kunne byde på.

De mange gæster havde bl.a. mulighed for at afprøve div. fiskegrej, skydninger med bl.a. bue og pil, haglbøsse efter lerduer, lasershot, luftriffel hos DGI skytterne, høre Bh. Jagthornsblæsere, se jagthunde arbejde, jagtsti, og m.m. Også opvisning fra Bornholms Rovfuglecenter trak mange tilskuere til. Også omkring grillen med mange smagsprøver, var der stor tilstrømning.

Jagt og Fiskeridagen var arrangeret i samarbejde med Danmarks Jægerforbund, Naturstyrelsen, DGI skytterne, og Bh. Sportsfiskerforening.

 

ME.