OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 02. februar 2019

Outdoor 2019

Tekst: Henrik Kragh

Den kolde tid er her stadig. Haglbøssen og riflen er gjort rene og gemt væk til der igen er bud efter dem. Du sidder og tænker over de fantastiske oplevelser, som du har haft i den forgangne sæson og du overvejer nu;

What to do? Hvad sker der nu? Konsortiet er lukket ned for sæsonen, og der sker ikke noget igen før til maj, hvor du måske er så heldig at du har adgang til at få det fine bukketrofæ i hus.

Tja - vi har en ide om hvad du kunne lave!

DU KUNNE JO TAGE TIL MESSE I AALBORG!!!

Fredag den 8. februar slår vi dørene op til Outdoor messe. Messen løber over fredag, lørdag og søndag, hvorfor du har rig lejlighed til at komme med. Det foregår i Aalborg Kongres & Kultur Center

Danmarks Jægerforbund deltager på messen, så kom og mød rigtig mange af de frivillige, som er ansvarlige for aktiviteter i din kreds. Der vil også være en del af koordinatorerne som aktivt deltager på messen, så har du spørgsmål til, hvad der sker eller kan ske i dit lokal område, ja så kig endelig forbi.

Mød også Kreds 1 formand Grethe Jakobsen og HB medlem Leif Bach.

På vores stand, har vi også en lille konkurrence hvor du kan deltage og selvfølgelig er der chance for en rigtig fin præmie!

Vi håber selvfølgelig du får tid til at kigge forbi. Vi glæder os til at se så mange som muligt.

Læs mere om Outdoor 2019 her

VI SES DERUDE !