OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 02. oktober 2018
Offentliggjort den: 02. oktober 2018

Skiftedag på koordinatorposter i Kreds 1

Tekst: Formand Grethe Jakobsen

Skiftedag på koordinatorposter i Kreds 1

Strand og Havjagtkoordinator Lars Rasmussen har fået nyt job i Grønland og kan derfor ikke varetage posten som koordinator på området længere. 

Vi har i en årrække haft stor glæde af Lars’s passion og velvilje på denne post, som vi er meget taknemmelige for.

Per Seedorff Sørensen har indvilliget i at være kontaktperson på området fra 1. oktober. Per er en erfaren herre, for han har tidligere haft posten i en årrække, så tøv ikke med at kontakte ham, såfremt du har spørgsmål til dette område.

Du træffer Per her:
Mobil 2330 5568
Mail: perseedorff@gmail.com

Flere kasketter kan være 1 for meget. Derfor har undertegnede valgt at stoppe som uddannelseskoordinator ved denne periodes start. Jeg er meget glad for at kunne annoncere at den ny uddannelseskoordinator i kredsen pr. 1. oktober er Henrik Kragh. Henrik kender I allerede som webkoordinator, Henrik er meget entusiastisk i forhold til at slå forskellige kurser op flere steder i kredsen. Tøv ikke med at tage kontakt til Henrik, hvis I mangler et kursus i jeres forening eller i jeres område. Det vil blive taget godt imod.

Du træffer Henrik her:
Mobil: 2045 7729
Mail: jagt@lite.dk

Knæk og bræk på de nye poster

Grethe Jakobsen