OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Tekst: Webkoordinator Henrik Kragh
Offentliggjort den: 18. februar 2018

Riffelprøver 2018

Skal du være riffeljæger?

Ja så er det nu du skal have meldt dig til den obligatoriske riffelprøve. Det er Miljø & Fødevareministeriet som offentliggør tider og steder til prøverne, og du kan lige nu melde dig til i hele landet. 

Tilmeldingen foregår via mst.dk - klik på feltet til højre på siden "mitjagttegn", herefter vil du blive bedt om at logge på med nemid. En liste over baner med ledige tider vil fremkomme. Du skal betale prøvegebyr når du melder dig til.

Tøv ikke med at melde dig til, efterhånden som prøvestederne fyldes op, fjernes de fra tilmeldingssiden.

 

Tips og ideer til prøven:

Ved at klikke på dette link "Huskeliste til riffelprøve" kan du hente en pdf med alt du bør vide om selve riffelprøven.

Husk at træne op til riffelprøven. Træning øger din selvtillid, og gør dig sandsynligvis også til en bedre skytte. På alle baner som har riffelinstruktører uddannet af Danmarks Jægerforbund, kan du få rigtig god hjælp. Tøv ikke med at spørge om hjælp. Meddel ved indskrivning, at du skal træne til prøve, og bed gerne om instruktion, hvis du har behov herfor.

Her på siden finder du også videoen "Riffelprøve fra A - Z" - Se hvordan Danmark Jægerforbund's Nicholai Vigger Knudsen fortæller om prøven.