OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 06. juni 2017

Sommerskole i Halkær v/Nibe

Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for dit barn!

Er dit/dine børn mellem 8 og 12 år, og tilmelder du dem en af årets sommernaturskoler, vil vi gerne garantere fantastiske oplevelser til med natur, jagt og fiskeri som omdrejningspunkt. 

Hvem kan deltage?

For at deltage skal barnet være mellem 8 og 12 år og have lyst til at bruge nogle dage af sommerferien i det fri sammen med andre, der også har lyst til spændende jagt- og fiskeoplevelser i naturen.

Hvor lang tid varer det?

Sommernaturskolen varer tre dage med to overnatninger. Pris for medlemmer af Juniorjægerklubben er 650 kr. Det koster 750 kr. for ikke-medlemmer.

Hvad skal vi lave?

Barnet kommer til at opleve mange af de ting en jæger oplever. Vi skal både fiske og tidligt op om morgenen og på jagt efter råbukken. Hvor tæt kan vi komme på dyrene? Vi bygger også vores egne buer og snitter foran bålet og mange andre spændende ting.

Vi bor primitivt og opholder os uden for det meste af tiden, vi kommer til at bruge meget tid ved bålet, hvor vi laver vores mad selv, og bruger de bedste af naturens råvarer. Skyder og fanger vi ikke noget, er der ikke kød til aftensmaden.

Vi har kun et begrænset antal pladser, og der er rift om dem, så skynd jer med tilmelding på linket herunder.

Sommerskole Halkær v/Nibe: tilmeld her

Stemningsbilleder fra tidligere Sommernaturskoler