OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 23. marts 2016

Duelighedsprøven i Jagthornsblæsning 2016

Duelighedsprøven 2016 i kreds 1 og 2

I lørdags d. 19 marts blev der afholdt Duelighedsprøve i jagthornsblæsning for kreds 1 og 2

Prøven blev afhold ved Nibe Landboskole med ca 90 deltagere.

Vi startede kl. 9.00 med prøven og var først færdige ca. 16.30 så det var en lang dag.

Prøve leder fra kreds 1 var Bjarne Rasmussen og Jesper Bromerholm fra kreds 2

 

Alle havde en god og lærerig dag og resultatet var godt.  Kun en enkelt, fik ikke sit mærke, han prøver forhåbentlig igen næste år, med bedre held og styr på embouchuren.

Dommere var som sædvanlig solo trompetist Per Iversen og med dommer Lone Villadsen. 

Som igen med hård, men retfærdig hånd bedømte de fremmødet jagthornsblæsere.

Og som altid fik blæserene en generel kritik af dagens præstationer hvor Per havde noteret sig nogle fejl/ dårlige vaner og Per demonstrerede hvordan det skulle lyde.

Midt på dagen dukkede vores nye kredsformand Grethe Jacobsen op for at overvære og få et indblik i hvor meget arbejde som egentlig der ligger i at afholde en Duelighedsprøve i jagthornsblæsning.

Jeg er sikker på hun fik et godt indtryk af afvikling af prøven og den præstation som de enkelte blæser lagde for dagen.

Næste år skal vi igen til kreds 2 for at deltage da vi skiftes til at afholde prøven, så bliver det så meget hyggeligere når vi kan møde på tværs af kredsene og knytte kontakter til andre blæser.

På gensyn 2017

Bjarne Rasmussen