OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 26. august 2021

Forbundsmesterskab 2021 i udvidet apportering

Sidste lørdag i august afholder DJ sit Forbundsmesterskab 2021 i udvidet apportering med i alt 29 hunde, der alle har kvalificeret sig tidligere på året. Her kan du finde praktisk information og andet om arrangementet.

Tekst: Jytte Harder

Danmarks Jægerforbund afholder lørdag den 28. august forbundsmesterskab i udvidet apportering. Der er tale om jægernes uofficielle Danmarksmesterskab, der i år afholdes i kreds 3, nærmere betegnet i Tørring.

Danmarks bedste jagthunde konkurrerer til lands til vands, på fjer og på hår, når den bedste af de trofaste firbenede jagtmakkere skal findes til årets forbundsmesterskaber i apportering.

Der skal dystes i de tre discipliner; apportering af fuglevildt, apportering fra vand og apportering af hårvildt, og der er lagt an til hundearbejde af meget høj klasse. 29 hunde er kvalificeret til mesterskaberne.

Dagens arrangement starter med parole kl. 9.00, og der vil være mulighed for forplejning i løbet af dagen. Som tilskuer er der også lagt op til en spændende dag, da der vil være gode muligheder for at følge med i konkurrencen fra sidelinjen.

Årets forbundsmesterskaber i apportering bliver en dag med landets absolut bedste jagthunde i centrum, og ved konkurrencens afslutning kan både hunde og de heldige jagtselskaber, som nyder godt af hundenes evner, se frem til den kommende jagtsæson i topform.

Praktisk information om  Forbundsmesterskabet i apportering

Mesterskaberne finder sted lørdag den 28. august kl. 9.00 i Tørring.

Mødested: Tørring Jagtforenings Klubhus, Søndre Fælledvej 50, 7160 Tørring og dagen afsluttes samme sted.

Prøveleder: Peter Jensen, tlf. 25 27 33 75, e-mail: vibeke@vitters.dk  

Dommerne er:  Kirstein Henriksen, Carl Georg Kristensen, Tommy Hougaard, Flemming Rasmussen, Uffe Jacobsen og Bjarne Jacobsen.

Du kan her se katalog for prøven.

For yderligere information kontakt formand for Hundeaktivitetsudvalget Steen Larsen, tlf. 60 13 04 23 eller e-mail: hund@service-net.dk eller prøvelederen.