OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 12. april 2021

Forbundsinstruktør - Jagthund, Midt- og Nordsjælland

Vil du være en del af et spændende team? Danmarks Jægerforbund søger forbundsinstruktør til jagthundeområdet på Midt- og Nordsjælland.

Som forbundsinstruktør får du muligheden for at blive en del af virket omkring uddannelse, vidensdeling og erfaringsudveksling blandt de mange frivillige jagthundeinstruktører, trænere, hjælpere m.fl., som er med til at skabe et solidt fundament af egnet apporterende jagthunde - uddannet på hundens præmisser.

Du skal med andre ord være med til at løfte niveauet blandt vores dygtige jagthundeinstruktører, kursister og andre med interesse for jagthunde. Som forbundsinstruktør får du til opgave at undervise, motivere, dele viden og erfaring, og ikke mindst øge og udvikle kendskabet til træning af jagthunde i Danmarks Jægerforbund.

Danmarks Jægerforbund har stort fokus på udvikling og uddannelse af jagthundene i Danmark. En brugerundersøgelse viser, at 57 pct. af medlemmerne har en eller flere jagthunde. Samtidig er tilslutningen til hundetræning i vores ca. 400 jagtforeninger, der tilbyder hundetræning, støt stigende.