OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 29. maj 2019

Seminar i førskuds-arbejdet

Danmarks Jægerforbund afholder den 30. juni i Tørring Jagtforening et spændende seminar i førskudsarbejde med jagthunde. Kurset er både for stående og stødende/apporterende hunderacer, og der er stadig ledige pladser.

Tekst: Henrik V. Hove-Nielsen

Der er stadig enkelte pladser tilbage på dette seminar vest for Storebælt med 2 af landets dygtige instruktører i førskudsarbejdet med jagthunde, henholdsvis Camilla Møgelhøj (stående jagthunde) og Per Jensen (stødende/apporterende jagthunde).

Den 30. juni ligger Tørring Jagtforening lokaler og ikke mindst arealer til kurset i førskuds-arbejde. Vi har valgt at afholde kurset for både de stående og de stødende/apporterende hunderacer samme dag og med udgangspunkt i samme jagtforening, hvilket skaber grundlag for erfaringsudveksling før og efter dagens program. Kurserne er for hundeførere med hhv. stående og stødende/apporterende hunde målrettet indlæring frem mod den første jagt. Der vil blive lagt vægt på søg – stand – flush m.m. og vigtigst af alt, bliver der lagt vægt på lydigheden i forbindelse med førskuds-arbejdet, hvor der arbejdes ud fra DJ`s fundament – ”et godt forhold mellem hund og fører”. Der vil på dagen blive arbejdet med dummy og evt. dummy-flusher.

Tilmelding til kurset: https://flexbillet.dk/dj-kursus/event/4vhlo2/details/

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Henrik Vestergaard Hove-Nielsen, tlf. 81 88 05 29,       e-mail: hvh@jaegerne.dk