OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 15. maj 2019

Schweisskursus

12 kursister deltog i weekenden på et veltilrettelagt schweisskursus i Jagtens Hus og fik til fulde indfriet alle forventninger.

Tekst: Henrik V. Hove-Nielsen
Foto: Steen Larsen

I den forgangne weekend blev der afholdt schweiss kursus i Jagtens Hus Kalø. 12 kursister og 12 hunde med store forventninger, engagement og motivation, som at dømme efter evalueringerne, fik så rigeligt indfriet alle forventningerne til kurset. Kursusleder Steen Larsen og underviser Erik Stokbro havde tilrettelagt et godt og velorganiseret program, så der var intet overladt til tilfældighederne.

Kurset var, som de kommende schweisskurser, målrettet den nye hundefører, men også den lidt mere rutinerede hundefører i schweissarbejde, som har fået ny hund. Weekendens program var bygget op omkring lidt teori, som blev fulgt op af praktisk arbejde, både som stifinder/sporlægger og som hundefører.  Slutteligt var målet med weekenden, at så mange som muligt hurtigst muligt efter kurset, ville kunne tilmelde sig et 400 meter/3 timers spor.

Både Steen Larsen og Erik Stokbro var meget tilfredse efter kurset og tilkendegav, at det var nemt at være instruktør, når man havde kursister med så stor lyst, energi og ikke mindst motivation for at lære noget.

Nedenfor har vi  valgt at fremhæve en af mange rigtig positive evalueringer og så blot gøre opmærksom på, at der stadig er ledige pladser på Schweisskurset den 3. og 4. august 2019 på Sjælland. Tilmelding til kurset kan ske her: https://flexbillet.dk/dj-kursus/event/mgya3q/details/