Offentliggjort den: 08. januar 2019

Med fokus på førskudsarbejdet

Mulighed for kursus med fokus på førskudsarbejdet i det nye år!

Tekst: Henrik V. Hove-Nielsen

Der har været en generel efterspørgsel på muligheden for et kursus målrettet førskudsarbejde, under hensyntagen til racespecifikke egenskaber. Dette ønske er vi glade for at kunne efterkomme, og har i den forbindelse fået nogle af landets allerdygtigste jagthundeinstruktører på dette område.

Kent Kristensen, professionel skytte på Møllerup Gods, mangeårig opdrætter af FT Cocker Spaniel, adskillige vinderplaceringer på prøver i klubben for F.T. Spaniel og ikke mindst vinder af mesterskabet i 2017.

Camilla Møgelhøj, hundetræner og mangeårig opdrætter af Ruhåret Hønsehund, 5 x deltager ved VM for stående hunde, bronze placering ved VM i Hubertus 2017 og guld for hold i Hubertus ved VM 2018.

Der vil på kurset være plads til 40 deltagere fordelt med 20 stående hunde og 20 apporterende/stødende hunde. Der vil, for 8 ud af de 20 deltagere, være mulighed for at deltage med hund, hvorfor der også vil være en differenceret pris på tilmeldingen.

Der vil i nærmeste fremtid blive åbnet op for tilmelding på via hjemmesiden, så hold øje her. Så vil du have mere i rygsækken målrettet førskudsarbejde, så er her en helt unik mulighed for dette.   

Der vil blive afholdt 2 kurser; 1 centralt i Jylland og 1 centralt på Sjælland.