OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 08. januar 2019

Med fokus på førskudsarbejdet

Mulighed for kursus med fokus på førskudsarbejdet i det nye år!

Tekst: Henrik V. Hove-Nielsen

Der har været en generel efterspørgsel på muligheden for et kursus målrettet førskudsarbejde, under hensyntagen til racespecifikke egenskaber. Dette ønske er vi glade for at kunne efterkomme, og har i den forbindelse fået nogle af landets allerdygtigste jagthundeinstruktører på dette område.

Kent Kristensen, professionel skytte på Møllerup Gods, mangeårig opdrætter af FT Cocker Spaniel, adskillige vinderplaceringer på prøver i klubben for F.T. Spaniel og ikke mindst vinder af mesterskabet i 2017.

Camilla Møgelhøj, hundetræner og mangeårig opdrætter af Ruhåret Hønsehund, 5 x deltager ved VM for stående hunde, bronze placering ved VM i Hubertus 2017 og guld for hold i Hubertus ved VM 2018.

Der vil på kurset være plads til 40 deltagere fordelt med 20 stående hunde og 20 apporterende/stødende hunde. Der vil, for 8 ud af de 20 deltagere, være mulighed for at deltage med hund, hvorfor der også vil være en differenceret pris på tilmeldingen.

Der vil i nærmeste fremtid blive åbnet op for tilmelding på via hjemmesiden, så hold øje her. Så vil du have mere i rygsækken målrettet førskudsarbejde, så er her en helt unik mulighed for dette.   

Der vil blive afholdt 2 kurser; 1 centralt i Jylland og 1 centralt på Sjælland.