OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 02. april 2019

Ændring af kursusdato og -sted for seminar!

Kursusdato og -sted for det første af i alt tre planlagte seminarer ”Udnyt hundens unikke lugtesans” med jæger og narkohundefører Kim Wiboe er ændret fra lørdag den 13. april til lørdag den 4. maj!

Tekst: Jytte Harder

Det er med meget stor beklagelse, at vi desværre har måtte ændre datoen på seminaret: Udnyt hundens unikke lugtesans med den professionelle hundefører og jæger Kim Wiboe, der skulle være afholdt i Hedehusene-Fløng jagtforening den 13. april 2019.

Kim har desværre meddelt, at der er opstået en situation, som forhindrer ham i at undervise denne dag. Det er yderst sjældent, at der opstår en arbejdsrelateret situation af en sådan karakter, som forhindrer ham i at undervise, men det er beklageligvis det, der er sket denne gang.

Ny dato for seminaret er derfor fastlagt til: lørdag den 4. maj 2019.

Vi har i forbindelse med ovennævnte også været nødsaget til at ændre kursusstedet. Seminaret afholdes derfor i stedet i Ringsted og Omegns jagtforening.

Da flere af de tilmeldte til kurset den 13. april desværre ikke har mulighed for at deltage den 4. maj har vi stadig ledige pladser på kurset, som uddeles efter først til mølle princippet.

Læs mere og tilmeld dig til kurset her: http://flexbillet.dk/dj-kursus/event/kc7vwn. Sidste frist for tilmelding er den 24. april.