OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 16. oktober 2018

DJ's Vinderklasseprøve efter DM

Danmarks Jægerforbund afholder i weekenden årets sidste vinderklasseprøve for stående jagthunde i Egeris.

Tekst: Jytte Harder

Danmarks Jægerforbund afholdte i dagene 5. - 7. oktober i alt 4 vinderklasseprøver for de stående jagthunde. Resultaterne herfra kan ses her.  De bedste hunde herfra gik herefter videre til Dansk Jagthunde Udvalgs Danmarksmesterskab for stående Jagthunde, der blev afholdt søndag den 14. oktober i Vejen. Resultater herfra vil snarest blive offentliggjort på DJU's hjemmeside. 

Danmarks Jægerforbund havde endvidere planlagt afholdelse af yderligere to Vinderklasseprøver efter DM i henholdsvis Egeris og Assens lørdag den 20. oktober. 

På trods af, at tilmeldingsfristen blev forlænget, lykkedes det desværre ikke at få tilstrækkelig tilmeldte til prøven i Assens, og vi måtte denne gang aflyse prøven. De tilmeldte fik tilbudt at blive overført til prøven i Egeris og katalog for denne prøve kan ses her

Herfra sekretariatet ønskes Knæk og bræk til alle prøvedeltagerne!