OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.

Tilmeldingen til Forbundsmesterskab i Jagtsti er åben

Alle jægere bydes velkommen til FM i Natur- og Jagtsti 2018, som afholdes lørdag den 2. juni 2018 i et velegnet terræn i Vestermarie plantage på Bornholm.

Tekst: Jes Mikkelsen, Danmarks Jægerforbund

Sommerjagt

Nu er chancen der for at drage til Solskinsøen og få en skøn sommerjagtdag, når Danmarks Jægerforbund afholder FM i Natur- og Jagtsti 2018. Tag afsted med dine jagtkammerater og nyd den lærerige aktivitet, som sætter fokus på jægerens håndværk. Der vil være rig lejlighed til at nyde jagtens finurligheder, og du kommer helt sikkert hjem med ny jægerviden. Og hvem ved, måske også med en medalje. I år indeholder FM i Natur- og Jagtsti tre rækker: Elite – Jæger – Nyjæger.

Knæk & Bræk

 Klik her for tilmelding

Praktiske oplysninger

  • Startgebyr kr. 180,- pr. person
  • Patroner er inkl. i startgebyret, men hvis du benytter andet end kal. 12 patroner, bedes du selv medbringe disse.
  • Gyldigt jagttegn og medlemsbevis af Danmarks Jægerforbund skal forevises ved indskrivningen.
  • Husk! Der må ikke benyttes/medbringes mobiltelefon eller skriftligt materiale til hjælp under gennemgangen af jagtstien.
  • Transport til Bornholm – alle deltagere (dog undtaget deltagere fra Bornholm) kan efterfølgende modtage kr. 500,- i rejsegodtgørelse.
  • Husk! Gældende regler for transport af våben via Sverige.

Transport til og fra Bornholm

Ystad: Vælger du at tage færgen via Ystad, skal du være opmærksom på gældende regler om transport af våben i Sverige.

Køge: Vælger du færgen fra Køge, kan du lade bilen stå i Køge og gå ombord. Jægerforbundet sørger for at koordinere fælles transport fra Rønne ud til Vestermarie plantage og retur til færgen igen efter afslutningen af jagtstien. 

Klik her for at se tider og booke færgebillet