OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 05. maj 2018

Dyrlæge Mariann Chriél modtager Jægerprisen

Chefkonsulent og dyrlæge ved DTU Veterinærinstituttet Mariann Chriél modtager Danmarks Jægerforbunds eksterne Jægerpris.

Foto: Christian Lang Jensen

Ved årets repræsentantskabsmøde i Vingsted modtog Mariann Chriél Jægerprisen.

Mariann Chriél blev tildelt JÆGERPRISEN 2018 for hendes enorme engagement i at ”opdrage” de danske jægere i hygiejnisk håndtering af det nedlagte vildt, samt have omtanke i forbindelse med forhindring af smittespredning, når man går på jagt.

Mariann Chriél er en fabelagtig underviser, der har et helt særligt pædagogisk talent for direkte tale kombineret med en raffineret humor, - en cocktail der har vist sig at gå lige i både jægernes hjerte og hjerne.

Mariann Chriél brænder for sit fag og stiller altid op, når Danmarks Jægerforbund kalder på hende til undervisning, projekter, uanset hvornår og hvor henne, det er i landet.

Senest har Mariann Chriél været landet rundt og på vanlig kontant og præcis vis formidlet sin viden om afrikansk svinepest, herunder jægerens rolle i minimering af smitterisiko til danske dyr.