OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.

4. december: flokken ved foderbrættet

Julekalenderquizzen tager i dag forbi foderbrættet i haven. Det er proppet med gamle kendinger, men hvad hedder denne grå fætter? Svar her og vind.

Tekst: Kenneth Sletten Christensen, Danmarks Jægerforbund
Foto: Verner Frandsen, som også har lavet spørgsmålene

Det er allerede 4. december, og nisserne er begyndt at kigge sig om efter maden. Men har du husket at stille grøden frem? Du har sikkert allerede fodret havens fugle og måske haft besøg af fuglen på billedet. Fik du i givet fald fat i navnet?

Svaret på gårsdagens spørgsmål om regulering af pindsvin er: Nej, ikke længere. Men i Tyskland laver man mange sjove opstillinger. Udover pindsvinet her, findes fx også skuldermonterede rotter.

Dagens spørgsmål:

Fuglene flokkes ved foderet, men kender du denne lille grå fyr?

Vær med og vind!

Hver dag i december kan du deltage i Jægerforbundets julekalenderquiz og vinde en lille lækker præmie. Vinderne får direkte besked pr. mail - så skriv den rigtigt.

I dag er præmien en lækker "nak & æd-kop" - eller kuksa, som den også kaldes.

...Og tag så et kig i bunden af denne side, hvor du kan tilmelde dig vores nyhedsbreve. Nyt fra Danmarks Jægerforbund er vores ugentlige nyhedsbrev med alt inden for jagtens verden.

Denne konkurrence er udløbet.