OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 25. april 2017

Seminar "På hundens præmisser"

Kom med på seminar "På hundens præmisser" med den svenske hundepsykolog Anders Hallgren, der giver inspiration til den fremtidige hundetræning.

Tekst: Jytte Harder, Danmarks Jægerforbund

OBS: Opdateres 9. august 2017. På grund af stor efterspørgsel på arrangementet har vi flyttet det til Højskole på Kalø, Skovridervej 1, 8410 Rønde. Det er tæt ved Jagtens Hus. Tidspunktet og programmet er uændret.

Danmarks Jægerforbund er utrolig glade for, at vi lørdag den 26. august 2017 kan slå dørene op i Jagtens Hus og afholde seminar med Anders Hallgren fra Sverige.

Anders Hallgren anses for at være verdens første hundepsykolog og har som sådan fungeret i snart 50 år. Anders Hallgren har stort kendskab til og forståelse for alle hunderacer, men har gennem mange års erfaring etableret sig som en af de dygtigste trænere/hundepsykologer målrettet brugshunde af enhver slags. Mange har i årenes løb høstet stor inspiration og motivation til en forsat positiv tilgang til uddannelse på hundens præmisser gennem hans arbejde.

Kom og oplev en af verdens bedste på sit område og få en god dag med masser af inspiration til fremtidig hundetræning.

Se program m.v. her.

Du kan tilmelde dig seminaret ved at klikke her. (OBS: arrangementet er flyttet til Højskolen på Kalø, Skovridervej 1, 8410 Rønde. Programmet er uændret).