OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 03. marts 2017

Efteruddannelse af jagthundeinstruktører i det midtjyske

Der afholdes lørdag den 8. april og søndag den 9. april kursus for uddannede jagthundeinstruktører i Stilling v/Skanderborg. Dette kursus er forbeholdt instruktører i kreds 3, men ved for få tilmeldte vil kurset være åben for instruktører fra resten af landet.

Kurset henvender sig til uddannede jagthundeinstruktører i foreningerne. Kurset forbindes med en rød tråd til den nye instruktøruddannelse, så der fremadrettet kan tilbydes et ensartet undervisnings-og uddannelsesforløb for kursisten.

Kurset er tilrettelagt med et teoretisk og praktisk indhold, så der opfordres til at medbringe egen hund. Der skal ikke læses op inden kurset!

Pris: kr. 600,- inkl. Undervisning, undervisningsmaterialer og forplejning.

Tilmelding til kurset kan ske her

Bemærk: Sidste frist for tilmelding: søndag den 26. marts!

Er der spørgsmål til kurset, er du meget velkommen til at kontakte Jagthundekonsulent Henrik V. Hove-Nielsen, tlf. 81 88 0529, E-mail; hvh@jaegerne.dk  - der også er instruktør på kurset.