Vildtinformation bliver digital

Tirsdag, 03. mar 2015

Undrer du dig over, at du ikke har modtaget bladet Vildtinformation fra Naturstyrelsen i år, skyldes det, at bladet er blevet digitalt. Den digitale udgave af Vildtinformation blev den 1. marts lagt på Naturstyrelsens hjemmeside.

Vildtinformation vil fremover kun blive udgivet digitalt på Naturstyrelsens hjemmeside. En af fordelene ved en digital udgivelse er, at nyheder kan formidles straks.

Dermed vil Vildtinformation overgå fra den nuværende årlige udgivelse til en hjemmeside, hvor der løbende vil blive lagt vigtige nyheder på inden for jagt- og vildtforvaltning. På hjemmesiden kan man også finde tidligere udgaver af bladet.

Vildtinformation 2015 er den sidste udgivelse i bladformat, men bladet er som nævnt kun udgivet elektronisk. I bladet kan du læse om koblingen mellem indberetning og fornyelse af jagttegn, hvilket for dig som jæger betyder, at du fremover skal indberette dit vildtudbytte for at kunne få fornyet dit jagttegn. Du kan også læse om bl.a. den nye jagtprøve, haglskydeprøven, forskellen på jagt og regulering samt forvaltning af kronvildt.

- Jacob Friis, forstfuldmægtig, Naturstyrelsen