Valg i Danmark

Onsdag, 27. maj 2015

I dag udskrev Statsminister Helle Thorning-Schmidt folketingsvalg til afholdelse torsdag den 18. juni 2015. Danmarks Jægerforbund er naturligvis klar til at blande sig i valgkampen for at sikre, at budskaberne om mest mulig jagt og natur bliver hørt.

 

 

 

Danmarks Jægerforbund vil bruge de kommende tre uger på at sende klare budskaber om vigtigheden af jagt i en grøn politik til partierne i Danmark. De skal vide, hvad vi forventer af en fremtidig regering.

For Danmarks Jægerforbund er det vigtigt, at vi har en sund natur med plads til vildtet og en rig biodiversitet. Det er også vigtigt, at der er plads til mennesker, og at det enkelte menneske får mulighed for at gøre en forskel i naturen uden at løbe ind i store bureaukratiske stopklodser. Her er vi som jægere en væsentlig del af naturen og en væsentlig del af løsningen. Det skal vi også fortælle vores folketingskandidater. Derfor skal der lyde en kraftig opfordring til, at alle jægere bruger denne valgkamp til at fortælle folketingskandidaterne, at jagt er en del af naturforvaltningen, og at de danske jægere er en del af løsningen. Disse budskaber skal ud og leve, og her vil vi bede om din hjælp til at dele budskaberne.

Tag gerne dialogen med folketingskandidaterne på de sociale medier, men også hvis du møder dem til politiske møder, på gågaden eller lignende. Under valgkampen kan du følge med i vores budskaber via de sociale medier, hvor du kan følge os på Facebook og Twitter.

Du kan naturligvis også følge med her på siden.