OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.

Vær ’flink af natur’ – og tag skraldet med dig

Friluftsrådet har taget initiativ til anden del af "Hold Danmarks Rent kampagnen", "Flink af natur", som skal bidrage til at mindske affaldet i naturen. Har du eller din jagtforening nogle arrangementer henover efteråret og vinteren, er det muligt at få tilsendt kampagnemateriale for at støtte op om projektet - og lette affaldsindsamlingen.

Det flyder med skrald alt for mange steder i Danmarks natur. Det har de fleste oplevet. Derfor har Friluftsrådet taget initiativ til anden del af kampanen ”Hold Danmark Rent”. Denne del har fokus på at holde naturen fri for skrald og hedder ”Flink af natur”.

Som jægere og medlem af Danmarks Jægerforbund er vi – ud over elskere af ren natur – også medlem af Friluftsrådet, og derfor har vi mulighed for at bakke op om tiltaget ved at dele kampagnemateriale ud til vinterens arrangementer.

Få gratis kampagnemateriale

Har din jagtforening et arrangement, der løber af stablen inden 1. april 2016, er det muligt at få tilsendt følgende materiale: et beach flag (for at skabe synlighed), en stor dispenser med lommeskraldeposer og t-shirts til uddeling.

Er du interesseret i at få materiale tilsendt, skal du sende en mail til Tina Dyrberg Johansen med en kort beskrivelse af arrangementet og det forventede antal deltagere.

Du kan læse mere om kampagnen ”Hold Danmarks Rent” her.

Tekst: Kenneth Sletten Christensen
Foto: Friluftsrådet