OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 28. december 2015

Kom til foredrag om Jægerforbundets projekter

I Januar og februar afholder Danmarks Jægerforbund en foredragsrække rundt om i landet, som har til formål at præsentere de projekter, som forbundet deltaget i, og som bidrager med nyttig viden om Danmarks natur og fauna. Du tilmelder dig foredragene i vores aktivitetskalender.

I den forgangne tid har vi i Danmarks Jægerforbund afholdt en fagkonference på Kalø og udgivet en fagrapport, som et led i bestræbelserne på, at få formidlet både den viden, vi samler via vores mange projekter, og hvordan vi samler den.

Næste skud på stammen er en række foredrag ude i landet, som henvender sig til den nysgerrige jæger, der kan tænke sig at få et indblik i forbundets faglige arbejde.

Her finder du foredragene

Foredragene afholdes kl. 19.30-22.00 og foredragsrækken er som følger:

  • Den 25. januar 2016: Østdansk Landboforening, Center Allé 6, 4683 Rønnede
  • Den 1. februar 2016: Jels Motel & Sportscenter, Ørstedvej 10, Jels, 6630 Rødding.
  • Den 8. februar 2016: Ullerslev Kultur og Idrætscenter, Skolevej 2, 5540 Ullerslev
  • Den 10. februar 2016: Nordjyllands Landbrugsskole, Halkærvej 3, 9240 Nibe

Tilmelding sker her - via vores aktivitetskalender på hjemmesiden.

Husk også at det er muligt at efterspørge konkrete foredrag fra Jægerforbundet, som gladeligt kommer ud i din lokale jagtforening og fortæller om et givent emnet. Læs mere om det her.