Bukketopti 2016

Her kan du læse mere om den årlige bukketopti, der som sædvanlig er publiceret i majudgaven af Jæger. Du kan også se opmålingsskemaerne for samtlige 10 opsatser. Og du kan se en video med en jæger, der fortæller om oplevelsen ved at nedlægge en toptibuk i 2016.

Tekst: Carsten Dahl-Hansen

Jægers redaktion ved af erfaring, at mange læsere er interesserede i de nøjagtige opmålingsdata på trofæerne på vores årlige bukketopti, så derfor kan du finde disse oplysninger her på Danmarks Jægerforbunds hjemmeside.

Dermed kan du danne dig et indtryk af, hvor meget der egentlig har skullet til for at opnå en plads på den eftertragtede topti. Har du selv et opmålingsskema eller flere, kan du jo eventuelt sammenligne tallene med toptibukkenes. Og så kan du jo altid drømme lidt …

Der skal her lyde en tak til de 10 jægere bag trofæerne for deres velvillighed til at dele deres oplevelser, privatfotos og opmålingsskemaer med læserne af Jæger og denne hjemmeside.

Har du ikke allerede erfaret, hvordan årets toptibukke blev nedlagt og fordeler sig på landsplan, kan du læse det i Jæger 5/2017 i artiklen Er verden gået af lave? Du kan læse Jæger online på medlemsnettet under "Min forside" (linket virker kun, hvis du er logget ind).

En toptibuk fra 2016

Her kan du se en video med Martin Grove Sørensen, der fortæller om oplevelsen ved at nedlægge en af toptibukkene.

Selvom fotografen på dagen var lidt sløret - det beklager vi - er Martins fortælling knivskarp.

Under videoen finder du årets 10 opmålingsskemaer.

Opmålingsskemaer for toptibukkene

Klik på billederne, og se opmålingsskemaet for hver af de 10 opsatser på årets liste.