Bukketopti 2015

Se mere om 2015's flotte bukketopti omtalt i Jæger nr. 5 2016. Jægeren bag buk nummer 1 fortæller om oplevelsen og se alle ti opmålingsskemaer. Guf til gode jagtdrømme.

Jægers redaktion ved af erfaring, at mange læsere er interesserede i de nøjagtige opmålingsdata på trofæerne på vores årlige bukketopti, så derfor kan du finde disse oplysninger her på Danmarks Jægerforbunds hjemmeside.

Dermed kan du danne dig et indtryk af, hvor meget der egentlig har skullet til for at opnå en plads på den eftertragtede topti. Har du selv et opmålingsskema eller flere, kan du jo eventuelt sammenligne tallene med toptibukkenes. Og så kan du jo altid drømme lidt …

Der skal her lyde en tak til de 10 jægere bag trofæerne for deres velvillighed til at dele deres oplevelser, privatfotos og opmålingsskemaer med læserne af Jæger og denne hjemmeside.

Har du ikke allerede erfaret, hvordan årets toptibukke blev nedlagt, kan du læse det i Jæger 5/2016 fra side 34 i artiklen Lutter guld. Du kan læse Jæger online på medlemsnettet under "Min forside".

Årets buk 2015

Knud Jørgen Vest fortæller om sin oplevelse med nedlæggelsen af årets buk 2015.

Under videoen finder du årets ti opmålingsskemaer.

Opmålingsskemaer bukketopti 2015

Klik på billederne og se opmålingsskemaerne for hver af de ti bukke på årets liste.