Gåsejagt, der virker!

På denne side har vi samlet en masse information om, hvordan man skal gribe gåsejagten an, så man får de bedste resultater.  
 
"Gåsejagt, der virker!” er mottoet. Du finder bl.a. et 14 siders gåsetema om, hvordan du undgår anskydninger. Desuden finder du også en mindre folder netop med titlen "Gåsejagt, der virker!".

Alt i alt skulle der være rig anledning til at få så mange gode råd om gåsejagt, at vi kan vise os selv og omverdenen, at vi også fremover kan jage gæssene med så få anskydninger som muligt.

Jægerforbundet foranledigede for år tilbage desuden en foredragsrække om gåsejagt - netop under mottoet "Gåsejagt, der virker!" 

For husk på, at gåsen er sky, men den er også skudstærk, og for mange nye gåsejægere kræver det et særligt fokus på gåsen, som er en stor fugl, og derfor ofte er længere ude, end man måske lige tror.

Afstandsbedømmelse, og evnen til at holdet skuddet tilbage, er helt essentielle faktorer, når det handler om at undgå anskydninger!

For det føles jo næsten som om, der er gæs alle vegne. 

Jægere i alderen fra ca. 40 år og opefter vil huske, at man mange steder i Danmark nærmest ekstatisk råbte GÆS med høj røst, hvis man så dem på himlen, for det var bestemt ikke et hverdagssyn. 

Antallet af gæs i Danmark er steget voldsomt inden for de seneste årtier og giver i dag langt flere jægere muligheden for at prøve jagten på de sky og årvågne fugle.

Jagten på dem er ikke nem, og derfor er det også vigtigt, at man forbereder sig godt og er i stand til at udføre det gode jægerhåndværk, så gæssene hives stendøde ned fra himlen.

Vi ønsker alle gåsejægere gode dage efter de gakkende fugle!

Det er ikke nok at kunne komme tæt på gæssene, det er lige så vigtigt at have en god apporterende hund med.