Sommercamp

Sommercamp er en af Jægerforbundets tilbud til alle børn med natur og jagt i blodet. Er du mellem 8 og 12 år har du mulighed for at deltage på en af landets spændende camps, hvor vi bor i naturen og lever af den.

Vi skal både fiske og stå tidligt op om morgenen for at gå på jagt efter råbukken. Hvor tæt kan vi komme på dyrene? Vi bygger også vores egne buer og sidder og snitter foran bålet og mange andre spændende ting.

Vi bor primitivt og opholder os udenfor det meste af tiden. Vi kommer til at bruge meget tid ved bålet, hvor vi selv laver vores mad og bruger de bedste af naturens råvarer. Skyder eller fanger vi ikke noget, så er der ikke kød til aftensmaden.

Der er små variationer i programmerne for sommercamps grundet de forskellige lokaliter og muligheder. Vi har kun et begrænset antal pladser, og der er rift om dem, så skynd med din tilmelding. Vi glæder os meget til at se dig!

Program:
Program og praktiske oplysninger fremsendes efter tilmeldingsfristens udløb. 

Målgruppe Sommercamp:
For at deltage skal du være mellem 8 og 12 år og have lyst til at bruge nogle dage af din sommerferie i det fri sammen med andre, som også har lyst til spændende jagt- og fiskeoplevelser i naturen.

Hvor lang tid varer det og hvor er det?
Sommercamp varer tre dage med to overnatninger, og der er Sommercamps over hele landet.

Pris:
Pris for juniormedlemmer kr. 650,-
Pris for ikke-medlemmer kr. 750,- 
Prisen er inkl. al forplejning, logi og materialeforbrug under kurset.
(kontakt evt. medlemsservice for evt. oprettelse af juniormedlemsskab)

Tilmelding:
Ved tilmelding skal barnets alder angives under bemærkninger.
Udfyld venligst også spørgsmål om tilladelse til fotografering af barnet på kursusdagene samt om barnet må bade ved stranden under opsyn af en voksen.

Vi regner med at kunne offentliggøre datoer for årets sommercamps i løbet af marts - så følg med på kalenderen. Der planlægges 7-8 sommercamps spredt i hele landet i perioden fra ultimo juni til midt i juli 2019 - nærmere information kommer..

Er årets kurser afholdt eller endnu ikke oprettet kan du efterspørge mere information på kurser@jaegerne.dk, hvor vi forsøger at svare tilbage hurtigst muligt.

Administrativ kontaktperson:
Skriv til Lisbeth Bisgaard Høj, E-mail: lbh@jaegerne.dk

Camp-leder og kontaktperson ved spørgsmål til sommercamp:
Franz Holmberg, Tlf. 61188393, E-mail: fho@jaegerne.dk