Sommercamp

Sommercamp er en af Jægerforbundets tilbud til alle børn med natur og jagt i blodet. Er du mellem 8 og 13 år har du mulighed for at deltage på en af landets spændende camps, hvor vi bor i naturen og lever af den. Du behøver ingen forudgående kundskaber eller særligt udstyr.

Vi skal både fiske og stå tidligt op om morgenen for at gå på jagt efter råbukken. Hvor tæt kan vi komme på dyrene? Vi bygger også vores egne buer og sidder og snitter foran bålet og mange andre spændende ting. Vi bor primitivt og opholder os udenfor det meste af tiden. Vi kommer til at bruge meget tid ved bålet, hvor vi selv laver vores mad og bruger de bedste af naturens råvarer. Skyder eller fanger vi ikke noget, så er der ikke kød til aftensmaden.

Der er små variationer i programmerne for sommercamps grundet de forskellige lokaliteter og muligheder. Sommercamp varer tre dage med to overnatninger, og der er Sommercamps over hele landet. Vi har kun et begrænset antal pladser, og der er rift om dem, så skynd med din tilmelding. Vi glæder os meget til at se dig!

  • Pris for juniormedlemmer kr. 650,-
  • Pris for ikke-medlemmer kr. 750,- 
  • Prisen er inkl. forplejning, logi og materialer

Kontakt evt. medlemsservice for evt. oprettelse af juniormedlemsskab. Læs mere om sommercamps på Bliv NaturligVis' egen hjemmeside. Her kan du også finde kontaktinformation