Roastbeef af vildtkød serveret med gratinerede ostesnitter

For at dette bliver godt, skal der forberedelser til. Kødet skal helst være halvfrosset for at få tynde fine skiver. Så læs opskriften grundigt, og start i god tid, så kødet efter tilberedningen kan nå at skalfryse.

Antal personer: 4 prs.
Inderlår eller klump fra råvildt eller andet hjortevildt – 200 g til 4 personer 4 skiver toastbrød Flødeost 2 spsk. persille
2 spsk. timian Smør og olie Salt og peber Blandet salat

Fremgangsmåde:

  1. Rul kødet i krydderier og krydderurter.
  2. Steg det herefter pænt brunt på alle sider på en pande i hed olie.
  3. Pak det ind i plastic, og læg det i fryseren i 2-3 timer.
  4. Skiver af toastbrød smøres med et tykt lag flødeost, og gratineres gyldne i ovnen.


Servering:

Skær meget tynde skiver af det frosne kød, og anret det med de gratinerede ostesnitter og en god salat.

Velbekomme

Finn Kallesø Sørensen, Vildtkokken