Pasta med gorgonzola og hjortekød

Antal personer: 2 prs.
600 g hjortekød, gerne fra kølle 2 løg Smør til stegning 6 dl fløde 100 g gorgonxola
150 g bacon i tern Salt og peber Pasta, evt. båndpasta

Fremgangsmåde:

  1. Skær kødet i små terninger.
  2. Hak løget fint, og steg det i en gryde i smør sammen med kødet.
  3. Tilsæt fløde, og kog blandingen i fem minutter med kødet. Skær osten i terninger, og rør dem i saucen. Den må ikke koge, efter at osten er tilsat.
  4. Steg bacontern sprøde, og lad dem dryppe af. Bland dem i saucen sammen med basilikum, og smag til med salt og peber.
  5. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

Servering:

Anret det eventuelt på varme tallerkner, fordel saucen over, og pynt med lidt grønt. Saucen er meget kalorierig. Den bliver selvfølgelig mere fedtfattig, hvis man bruger en fløde med lav fedtprocent.

Velbekomme

Finn Kallesø Sørensen, Vildtkokken