Kokosis

En let dessert er altid godt.

Antal personer: 4 prs.
Ingredienser: 2½ dl skummetmælk 1 dåse kokosmælk 3 dl piskefløde 1 dl kokosmel 3 spsk. sukker
---------------- Pynt: Kokosmel Citronmelisse Friske frugter og bær

Fremgangsmåde:

  1. Bland mælk og kokosmælk i en blender, og blend det grundigt. Tilsæt kokosmel og sukker, bland det hele yderligere i blenderen. Kom det over i en skål.
  2. Pisk fløden til flødeskum, og vend det i massen.
  3. Hæld massen i en passende form, og kom den i fryseren minimum fire timer før serveringen.

Servering:

Isen kugles over i et iskoldt dessertglas eller på en iskold tallerken. Drysses med kokosmel og pyntes med lidt citronmelisse, bær og friske frugter.

Velbekomme

Finn Kallesø Sørensen, Vildtkokken