Vild mad i skolen

Vild mad i skolen er et spændende nyt formidlingsinitiativ rettet mod skoleeleverne i 6. og 7. klasse. Her får eleverne mulighed for både at lære om jagt, natur og samtidig tilberede dejlige smagsprøver på lækkert vildtkød som en afslutning på forløbet.

- Det er vigtigt at give børnene nogle gode solide naturoplevelser, der appellerer til alle sanser. Gennem dette projekt tydeliggør vi, at maden har haft et liv, inden det havner i køledisken. Dermed undgår vi, at de kommende generationer bliver fremmedgjorte for det, de putter i munden, siger naturformidler Frantz Holmberg fra Danmarks Jægerforbund.

Landets lærere kan fra i dag bestille et klassesæt bestående af ca. 2 kg. vildtkød og undervisningsmaterialer til hele klassen. Undervisningsforløbet er hovedsageligt målrettet fagene Madkundskab og Natur og Teknologi

Der kan tilrettelægges flere forskellige undervisningsforløb ud fra materialet, og der medfølger en undervisningsvejledning til læreren. Kassen bliver leveret direkte fra Klosterhedens Vildt med lækkert kød fra hjorte, ænder og fasaner.

En vildtkasse med kød og undervisningsmaterialer til en hel klasse koster 350 kr. inkl. forsendelse og moms (pr. den 1. oktober 2016). Ønsker man udelukkende at rekvirere undervisningsmaterialet, betaler man kun for portoen.

Projektet er blevet til i samarbejde mellem Danmarks Jægerforbund, Friluftsrådet, skolenivrkeligheden.dk og Klosterhedens Vildt.

Danmarks Jægerforbund har en omfattende skoletjeneste, der hvert år er i kontakt med 10.000 skolelever.

Læs undervisningshæftet ´Vild mad i skolen´ som pdf her 

Bestil kassen med vildtkød og undervisningsmateriale her

Bestil undervisningshæfterne UDEN vildtkød her

HUSK i mailen, når du bestiller, at oplyse leverings- og evt. fakturaadresse (såfremt de ikke er ens - dækker kun fragtomkostning).