Hvem må få mit vildtkød?

Som jæger må du sælge mindre mængder af vildt eller kød af vildt, du selv har nedlagt, direkte til den endelige forbruger eller til lokale detailbutikker. Se reglerne for handel med vildt herunder.

  Ikke hygiejne-uddannet jæger Hygiejne-uddannet jæger
Stalddørssalg (vildt til endelig forbruger, lokale detailhandel f.eks. Restauranter, vildtbutikker og supermarkeder) Op til 15 stk. klovbærende vildt. Skal være brækket og kan være flået ved jægers bopæl eller ved jagtsted.
500 stk. småvildt. Kan kun sælges uåbnet, men kan være plukket/afhudet ved jægers bopæl eller ved jagtsted.
Skal være nedlagt af jægeren selv.
Under 50 km. Fra bopæl, jagtsted.
Op til 15 stk. klovbærende vildt. Skal være brækket og kan være flået ved jægers bopæl eller ved jagtsted.
500 stk. småvildt. Kan kun sælges uåbnet, men kan være plukket/afhudet ved jægers bopæl eller ved jagtsted.
Skal være nedlagt af jægeren selv.
Under 50 km. Fra bopæl, jagtsted.
Primærproducents levering af opskåret vildt Registreret af Fødevarestyrelsen. Skal være nedlagt af jægeren selv, men kan sælge vildt fra andre jægere.
Max 1/3 af omsætning til detailbutikker - rest direkte til endelig forbruger.
Max. 15 klovbærende og 500 småvildt.
Under 50 km. Fra bopæl, jagtsted.
Registreret af Fødevarestyrelsen. Skal være nedlagt af jægeren selv, men kan sælge vildt fra andre jægere.
Max 1/3 af omsætning til detailbutikker - rest direkte til endelig forbruger.
Max. 15 klovbærende og 500 småvildt.
Under 50 km. Fra bopæl, jagtsted.
Levering vil vildthåndteringshåndteringsvirksomhed Nej, kun særlige tilfælde. Ja.
Organer må være udtaget og hovedet behøver ikke følge kroppen - medmindre forandringer er observeret.